Chocolate Cordyceps Mousse

Voor 2 porties

INGREDIENTEN:

  • 1 banaan
  • 1 avocado
  • 2 eetlepels water
  • 2 eetlepels Kokosbloesemnectar/andere zoetstof naar keuze
  • 3 eetlepels Cacao
  • 1 theelepel Cordyceps
  • ½ theelepel Mesquite
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 theelepels vanille
  • 2 eetlepels water
  • Optioneel: cacaonibs, nootjes of Cacaopoeder om te garneren

BEREIDEN:

Mix alle ingrediënten in de keukenmachine.
Doe de mousse in glaasjes en laat een uur opstijven in de vriezer.
Garneer naar keuze.

×
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch
STAY TUNED AND GET 10% OFF YOUR FIRST PURCHASE
Stay tuned and get 10% off your first purchase. We'll keep you in the loop with our latest news, recipes, product information and special events.
    Subscribe