Belangrijkste ingrediënten:

Ashwagandha olie is extreem voedend en herstelt de natuurlijke soepelheid en elasticiteit van de huid. Het is een zeer geschikte olie voor een droge of vochtarme huid, bij het voorkomen van rimpels en het verlichten van huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem.

Squalane is een olie die snel en diep in je huid dringt, uitdroging tegengaat en de aanmaak van nieuwe cellen bevordert. Squalane sluit perfect aan bij de samenstelling van je eigen huid. Het helpt je huid beschermen tegen oxidatieve schade en vrije radicalen die voortijdige veroudering veroorzaken. 

Goji-bes zaad olie biedt bescherming tegen de stress van het dagelijks leven, en zorgt dat je huid jeugdig en stralend blijft. Het verzacht rimpels, verhoogt de elasticiteit van de huid en egaliseert je teint.  Het is extreem rijk aan essentiële vetzuren en helpt de vitale balans van water en vetten in de hydrolipidenfilm van je huid te herstellen. Het bevat veel vitamines A en E, antioxidanten die ervoor zorgen dat de elasticiteit en stevigheid van je huid behouden blijft.  Goji-bessen staan in Azië daarom algemeen bekend als de ‘rode diamanten’ omdat ze zoveel gezondheidsvoordelen voor het lichaam hebben. 

Sacha Inchi olie wordt al eeuwenlang door de inheemse vrouwen in het Peruaanse Amazone-regenwoud gebruikt als bevochtiger, beschermer, verzachter en als anti-ager voor de huid. Sacha Inchi olie bevat ook een hoog gehalte aan vitamine A en vitamine E, waardoor het buitengewoon sterke antioxiderende eigenschappen heeft en daarmee zeer geschikt is als ingrediënt in anti-aging producten.

Volledige lijst van ingrediënten:
Jojoba olie (gouden)*, Sesam olie*, Squalane*, Hazelnootolie*, Gojibes olie*, Duindoorn olie*, Frambozenolie*, Sacha Inchi olie*, Ashwagandha extract*, Elemi*, Zoete sinaasappel*, Tocoferol, Limonene, Linalol.

INCI:
Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Sesamum indicum Seed Oil*, Squalane*, Corylus avellana Nut Oil*, Lycium Barbarum Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oi*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Withania somnifera Root Extract*, Canarium Luzonicum Gom Oil*, Citrus Sinensis*, Tocopherol, Limonene, Linalol.

* biologisch gecertificeerd.

×
nl_NLDutch
nl_NLDutch en_GBEnglish